Welkom :: Muay Thai :: Personal Training :: Muay Thai Kids :: Tijden & Prijzen :: Foto's :: Links :: Contact

Personal Training by Jack

Nieuw bij Bengala-Gym - Personal Training by Jack-

Personal training groeit razendsnel. Waar in Nederland tot een aantal jaar terug hoofdzakelijk bekende Nederlanders een personal trainer hadden, zijn er nu veel meer mensen die trainen met een personal trainer. Hoe dit komt? Het kost weinig tijd, je krijgt 100% individuele aandacht en behaalt betere resultaten. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van het trainen met een personal trainer.

De reden dat personal training zo’n effectieve manier van training is, komt door de persoonlijke, één op één manier van trainen. Je hebt altijd 100% persoonlijke aandacht en dit geeft echt een meerwaarde aan je training. Een personal trainer kan je feedback geven waardoor je oefeningen net wat meer effect hebben. Hij of zij kan je ‘pushen’ door net dat beetje extra te geven.

De interactie met je personal trainer zorgt ervoor dat jullie in zekere zin een band opbouwen. Het is niet zo dat een personal trainer er is om jouw iedere training af te beulen. Het belangrijkste is dat je het leuk vind om te gaan trainen en het vol blijft houden. Hierbij speelt de sociale interactie een cruciale rol.

Een personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach!

pt

Neem contact op met Jack voor meer informatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven? Inschrijfformulier even downloaden en uitprinten, of mailen naar info@bengala-gym.nl

Bengala-Gym is aangesloten bij de internationale bonden WPKL, en de WFCA.
Copyright Bengala-Gym 2022